sábado, 20 de noviembre de 2010

Museus i passejada per Girona



Avui ens ho hem pres com un dia tranquil, de fet volia anar al palau de fires però no hi havia aparcament i hem decidit veure la biblioteca de la universitat de lletres, que es troba al barri vell.

He agafat un atles i hem vist on queda Perú d'Espanya i el Marroc d'Espanya, a l'Iliasse li ha sorprès que vingui de tan lluny. A mi també m'ha semblat força lluny.

Després,per fer el matí més divertit li he dit de jugar al parxís al bar el Terra i ha estat força divertit, ens hem assegut aprop de la finestra que dóna al riu. Jo feia anys, molts anys que no jugava a l'oca i ell mai havia jugat al parxís. Ha estat una ensenyança mutua.

Va ser divertit, perquè al nostre voltant tothom era extranger, al costat es va seure un grup d'anglesos, un fotograf. Tothom ens mirava com xerravem i com ens divertiem al parxís i a l'oca.

Després vam aprofitar que hi havia una exposició de les llegendes de Girona, vam descobrir coses que cap dels dos sabia. Ell sabia més llegendes que jo, però ens va sobtar que la majoria fossin de bruixes o d'encanteris.

Després vam decidir visitar el museu de la Ciutat de Girona, a L'Iliasse li va agradar veure com eren abans les màquines antigues, de fet les eïnes antigues del picapedrer li va fer curiositat i tots dos ens vam sorprende com es va fer la Catedral de dins cap a afora.

Volia saber i coneixer com era abans Pontmajor, ens varen agradar les maquetes, li va sobtar el fet que hi haguès l'estatua d'un angel sense cap (la figura era força antiga).

Ha estat un matí força instructiu i a veure si la setmana que ve desprès del futbol aprofitem i anem al cinema ja que jo vull veure Harry Potter, sòc una friki ,però les he seguit totes. Un salut a tothom que llegeixi això i una abraçada molt forta a l'Iliasse (que l'estarà llegint)

No hay comentarios:

Publicar un comentario