martes, 28 de diciembre de 2010

Berenar de nadal








Bones!
Farà uns dies que no escric res però ara en tinc un munt de coses per explicar.
El berenar de nadal del 22 va anar bé, al final varem ser mentorats i mentors de Pont Major, Eli i Wafa de Banyoles (mentora i mentorada), el mentorat de l'Eli no va poder vindre però la Wafa li va acompanyar encantada.
Aprofito el bloc per donar les gràcies a l'Òscar, Jordi  i Mònica i el personal de la udg, que ens van possar fàcil per poder organitzar el berenar a la facultat. Ens van donar un aula molt maca amb piano, els nens estaven encantats, tota l'estona estaven jugant entre ells, ballaven i ens dedicaren tres nadales, una en angles.

La familia dels nens ens van portar molt de menjar i tot estava boníssim, l'Eli ens va dedicar una canço a piano i bé per un dia la facultat d'educació es va omplir de nens i de somriures, tot i que pluvia.

La Miriam i la Annaïs, van portar als nens, es van portar molt bé les mentores i es nota l'estima que tenen a les seves mentorades. L'eli, l'Anna, la Wafa i l'amiga de la Miriam van ajudar molt i des d'aqui les dedico unes paraules d'agraïment i una abraçada molt gran.

Ara l'ordinador em va lent però mirarè d'aprofitar i penjar un video que els nens ens van dedicar unes cançons molt maques.

El Rossinyol és una experiència molt maca, coneixes gent agradable i  veus el carinyo que es transmeten els uns altres, veus i vius coses que a la vida cotidiana no passa tant sovint, en relació als altres sigui entorn laboral o universitari. Apart l'equip que l'organitza és gent que ajuda força, i t'ho possen tot fàcil. No se de moment l'experiència em resulta molt agradable i d'un aprenentatge molt diferent i maco.

No hay comentarios:

Publicar un comentario